2024. április 27. - Zita

Megvan a Királynő

A Királynő győztese az egzotikus külsejű Freire Szilvia lett. Megkoronázták a legszebb magyar lányt. 21 órakor 21 lélegzetelállítóan gyönyörű lány részvételével kezdetét vette az RTL Klubon az első összevont szépségverseny, azaz A Királynő.
2008. május 23. péntek 11:12 - Hírextra
A tét nem kevesebb volt, mint az, hogy ki képviselje hazánkat a nemzetközi megmérettetéseken a Miss Earth-ön, a Miss Universe-en, és a legrangosabb szépségversenyen, a Miss World-ön.

Több, mint 2000 lány jelentkezett a versenyre, az ország minden pontjáról. A döntőbe jutott 21 lányt a nemzetközi szabályoknak megfelelően egy 12 tagú szakmai zsűri pontozta. Klinszky Gábor fotós, Dr. Sütő Enikő, jogász és exmodell, Kálomista Gábor producer, Bodri Krisztina, Miss World Hungary 2007, Szuper Levente válogatott jégkorongozó, Medveczky Ilona díva, Détár Enikő színésznő, műsorvezető, Csupó Gábor rendező, Hrasek Dávid főszerkesztő, Maráczi Ákos, az Operabál ügyvezető igazgatója, Ördögh Erika az 1985-ös szépséverseny negyedik helyezettje és nyelviskola igazgató és Gyulai Zoltán a Magyarország Szépe kft egyik tulajdonosa. Nem volt könnyű dolguk, a lányok alakját, arcát, kisugárzását, színpadi mozgását és kommunikációs képességeit pontozták. A szigorú zsűri mellett a közönség is kiválaszthatta a kedvencét. A nézők Gégény Nikolettát találták a legszebbnek.

A királynő koronáért végül öten maradtak versenyben: Dammak Jázmin, Freire Szilvia, Tepedelen Tímea, Polgár Krisztina és Dobó Ágnes. A Miss Earth versenyre Polgár Krisztina utazhat Manilába, aki a Vietnámban rendezendő Miss Univers-en képviseli hazánkat nem más, mint Dammak Jázmin. Neki a tavalyi győztes, Bóna Ildikó adta át a koronát. A Királynő pedig Bodri Krisztinától örökölte meg a Miss World Hungary címet, ő pedig az egzotikus, barna Freire Szilvia lett.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását