2024. április 30. - Katalin, Kitti

Visszavárja lámpáit az IKEA

Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki FEMTON csíptetős szpotlámpát vásárolt, hogy hozza vissza azt a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapja annak teljes vételárát. A Svéd Nemzeti Villamosságbiztonsági Testület vizsgálata alapján nem kizárt, hogy a l
2008. június 17. kedd 11:33 - Hírextra

Bár az IKEA-hoz eddig semmilyen, a FEMTON szpotlámpa túlmelegedésével kapcsolatos vásárlói panasz nem érkezett, a vásárlók biztonságának kiemelt fontossága miatt az IKEA elővigyázatossági okokból bevonja az érintett terméket.
    

A FEMTON hajlítható nyakának köszönhetően a lámpa fénye tetszés szerint irányítható. A vizsgálatok kimutatták, hogy a hajlítható nyak bizonyos esetben úgy is beállítható, hogy a halogénizzó túl közel kerül a megvilágított felülethez, falhoz, polchoz vagy asztallaphoz, ami akár túlmelegedést is okozhat. A vizsgálat eredményének ismeretében az IKEA azonnal leállította a termék értékesítését.
    

A szóban forgó csíptetős FEMTON szpotlámpát Kínában gyártják, és 2004 óta kapható Európában, Ázsiában és Ausztráliában. A terméken a gyártási idő (ÉV/HÉT), a beszállító négyjegyű azonosítója (17796), az IKEA embléma és a származási ország is szerepel.

Az IKEA elnézést kér az esteleges kellemetlenségekért.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását