2024. április 28. - Valéria

Letartóztatták a fotómodell-gyilkosság gyanúsítottjait

Előzetes letartóztatásba helyezte a Budai Központi Kerületi Bíróság a fotómodell meggyilkolásával vádolt két fiatalt - derül ki a Fővárosi Bíróságnak az MTI hétfői megkeresésére küldött válaszleveléből.
2008. augusztus 25. hétfő 14:51 - Hírextra
"A Budai Központi Kerületi Bíróság B. L. és társa ellen emberölés bűntette miatt indult büntetőügyben elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását" - olvasható a bírósági válaszlevélből. Mint írták, a végzés nem jogerős, mert az ellen a gyanúsítottak és az egyik védő fellebbezett.

A gyilkossággal gyanúsított T. Adriennt és B. Lászlót egy nyíregyházi panzióban fogták el szombaton. Áldozatukat, egy fotómodell holttestét augusztus 12-én egy járókelő találta meg a főváros XXIII. kerületben, az M5-ös autópálya 18-as kilométerénél lévő erdei úton.

Múlt hétfőn Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya sajtótájékoztatón jelentette be, hogy országos és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a rendőrség a 18 éves salgótarjáni T. Adrienn és a 22 éves budapesti B. László ellen. A nyomozók a 21 éves áldozat személyazonosságának megállapítása után, az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként nevezték meg a feltételezett elkövetőket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását