2024. április 27. - Zita

Gazdag férjet csábítani?

Tehetős férjek és volt feleségek adnak választ a kérdésre. A csábítás művészetét összefoglalni nem könnyű feladat, főleg ha gazdag férjet szeretne magának a nő. Vannak-e trükkök a férjszerzésre?
2008. augusztus 30. szombat 12:50 - Hírextra
Medveczky Ilona szerint, ha valaki gazdag férjet akar fogni, csak utánoznia kell az amerikai mintát. Ott ugyanis az a trendi, hogy a nők felmagasztalják a férfit.

- Szép vagy, okos is és tehetséges, nálad tökéletesebb ember nincs a Földön. Az ágyban te vagy a király, veled a legjobb a szex. Ha a nő ezt el tudja hitetni kiszemelt áldozatával, akkor nyeregben van! A férfi elveszett, ha a szép nő folyton dícséri! A férfiak buták, deréktól lefelé mindent meg lehet velük etetni. De persze sok múlik a szerencsén is. Hogy jó időben, jó helyen találja meg a nő a férfit, és jól döntsön a hódító akció beindításáról. Bár nekem soha nem kellett becserkészni férfit, inkább el kellett hessegetnem őket.

Mary Zsuzsinak megadatott a gazdag férj, s ő úgy képzeli, minden a nő külsején és fifikáján múlik.

- Sose tudjuk, mikor találkozunk az igazival, aki majd elhalmoz minden földi jóval. Ezért azt javaslom, még otthon se legyünk smink nélkül. Nőnek kell lenni minden pillanatban. Tisztának, csinosnak és rajongónak. Imádom, hogy támogathatom a férfit, okosan, hátulról irányítva rávehetem arra, amire én szeretném. Ugyanis a férfi szereti megmondani, mi és hogyan történjen. Ezt kell okosan a nőnek irányítani. Sajnos, szerintem végül mégis a gazdag pasik szerzik meg a nőt, és nem fordítva! Nekünk csak meg kell tenni mindent, hogy észrevegyenek. Azt pedig nem biztos, hogy a zsebkendőnk leejtésével érjük el.

Klapka Györgyöt fiatal korában a szuper csinos nők könnyen elcsábították.

- A szex számomra a kapcsolatban az egyik legdominánsabb tényező volt. A hölgy, ha jól nézett ki, adott a külsejére, máris meg tudta dobogtatni a szívemet. Aztán, ha az ágyban is beváltotta a reményeimet, hajlandó voltam érte mindenre. Soha nem sajnáltam a luxust a feleségeimtől. Gavallér voltam világéletemben és vagyok most, nyolcvanévesen is. Minden nő álma, hogy a férje ne szűkölködjön anyagiakban. Legyen mit a tejbe aprítani a harmonikus házasélet alatt. Nekem pedig igen fontos, hogy ne csak szexis legyen, hanem kisugárzása legyen a nőnek, ami párosul a szépséggel. A másik kritérium az értelem, lehessen vele beszélgetni is.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását