2024. április 29. - Péter

Karriernap az ELTE-n

Érettségi és pályaválasztás - a Te jövőd! címmel szervez nyilvános pályaválasztási és karriertervezési napot az ELTE Karrierközpontja szeptember 20-án a fővárosban - közölte az egyetem az MTI-vel.
2008. szeptember 10. szerda 07:27 - Hírextra
A karriernap kiemelt célja az ELTE bemutatása mellett a minőségi felsőoktatásról és a tudatos karriertervezésről való tájékoztatás.

A résztvevők előadásokat hallhatnak a felsőoktatási reformról és annak hatásairól, a 2009-es érettségi-felvételi eljárás menetéről, a pontszámítások rendszeréről, a színvonalas középiskolai és egyetemi képzésről, valamint az egyéni pályaorientációról és karriertervezésről - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A rendezvényen előadást tart többek közt Manherz Károly felsőoktatási és tudományos szakállamtitkár, Hudecz Ferenc, az ELTE rektora, Kerekes Gábor, az OFIK igazgatója, Szebedy Tas, a Gimnáziumok Országos Szövetségének elnöke, Nagy Attila, a Katapult Mentorprogram programigazgatója és Cseszregi Tamás, az ELTE EHÖK elnöke is.

Az előadások mellett külön szekciókban mutatkozik be az ELTE nyolc kara, egyénre szabott, személyes tanácsadással áll rendelkezésre az ELTE Karrierközpont karrier-tanácsadója és az OFIK munkatársai. Emellett a szociális alapon igénybe vehető felvételi kedvezményekkel és a mentorprogrammal kapcsolatos kérdésekben adnak tájékoztatást a Katapult Mentorprogram munkatársai, s próbaérettségi feladatsorok is várnak az érdeklődőkre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását