2024. április 29. - Péter

Hírességek szex tippjei

Megtudhatod miért olyan szerencsés nő Will Smith felesége vagy, hogy mit takar és kihez köthető a meztelen vasárnapok kifejezés. A folytatás sem kevésbé izgalmas, mint az 1.rész volt, sőt...
2008. szeptember 15. hétfő 18:40 - Hírextra
Szex gép

Ha mindig valamilyen ürügyre van szükséged, hogy az edzőterembe látogass, fogadj meg egy tanácsot Will Smith-től. Amíg Muhammad Alit készült megformálni egyik filmjében, intenzív fitness órákon kellett részt vennie, de úgy tűnik még egy trükköt bevetett... a hálószobában. Amikor arról kérdezik, hogy ez a szigorú edzésprogram milyen hatással volt rá, csak ennyit felel: „Én vagyok az emberi viagra. A nevem Willagra. Egy szex gép vagyok. A nap minden percében képes lennék szexelni. A feleségem imád érte”. Szerencsés nő!

A szerelem nyelve

A Született feleségek sztárja, Eva Longoria egyszerűen imádja, amikor férjecskéje, Tony Parker franciául beszél hozzá. A szexi színésznő titka, hogy tüzesen tartsák a dolgokat a következő: „Én is elkezdtem franciául tanulni, úgyhogy mostanában minden szexi dolgot franciául mondunk egymásnak az ágyban.”

Feszíts a ruhádban

Cameron Diaz szerint a legjobb, amit csak tehetünk, ha a legelőnyösebb vonásainkat hangsúlyozzuk.Szóval, ha mondjuk mesés hosszú lábaid vannak, mint Cameronnak, miért nem köszöntöd egyszer a szeretődet gyilkos tűsarkakban és semmi másban?! Biztos lehetsz benne, hogy hirtelen fülledt lesz a levegő...

Csak mi ketten

A díva Christina Aguilera még 2005-ben ment feleségül Jordan Bratmanhez, de a pár kapcsolata azóta is forró és tüzes, köszönhetően a meztelen vasárnapoknak. „Bevezettük a meztelen vasárnapokat. Egy házasságot muszáj életben tartani, és megfűszerezni valamivel. Mi nem igényeljük, hogy mindig menjünk valahova, szeretünk otthon lenni, kettesben. Ilyenkor mindent meztelenül csinálunk. Például meztelenül főzünk”- mesélte az énekesnő.

Ó, azok a helyek

Amikor még Kirsten Dunst és Jake Gyllenhaal együtt jártak, a párocska gyakran tett felfedezéseket a hálószobán kívül is. „Csináltuk autóban, fürdőszobában és a tengerparton. Az egyetlen hely, amit nem próbáltunk, az egy hotel előtere volt, mivel tudtunk, hogy bajunk is származhat belőle, ha rajtakapnak minket – fedte fel titkát Kirsten.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását