2024. április 28. - Valéria

Mondd meg, ki a kedvenced, és nyerj koncertjegyet!

A Pont FM rádió a hirextra.huval közösen a legnagyobb rockdalok keresésére indult. Ebben a hallgatók és az olvasók aktív közreműködésére is számítunk. Aki október 16-áig e-mailben szavaz kedvenceire, jegyet nyerhet az Edda október 18-ai koncertjére. És ez
2008. október 1. szerda 11:59 - paulson

(Mindenki a felsorolt kedvencektől függetlenül részt vesz a sorsolásban.)Egy slágerlistát összeállítani felelősségteljes feladat, hasonló műfaj, mint a válogatáskazetta, amiről a Pop, csajok, satöbbi óta tudjuk, milyen kemény feladat. Ha minden idők legnépszerűbb rocknótáiról van szó, akkor különlegesen nehéz helyzetbe kerülünk.

Minden idők – egyáltalán mikortól? Bill Haley, Elvis, Beatles, Led Zeppelin, Metallica? És mihez képest a kedvencek? Billboard, játszási listák, eladás, letöltési mutatók? Éppen ezért az egyszemélyes, saját ízlésünket a világra erőltető munka helyett nagyszabású közvélemény-kutatásra szántuk el magunkat. Természetesen a Pont FM hallgatóinak és a hirextra.hu olvasóinak segítségével.

Hogy lehet ebben részt venni? Nem kell más tenni, mint elküldeni a jatek@pontmedia.hu e-mail címre 5 külföldi és 3 magyar előadó nevét, természetesen a tőlük legjobbnak tartott dalok címeivel egyetemben. A beérkezett személyes toplistákból áll majd össze az a 100 külföldi, és 50 magyar dal listája, amely nóták megküzdhetnek a legnagyobb rocksláger címéért a Pont FM rádió hullámhosszán.

Ha bárki úgy érezné, hogy tud öt olyan külföldi dalt és három olyan magyar rockszámot, amelyeket vétek lenne kihagyni egy ilyen listáról, akkor azonnal ragadjon billentyűzetet! A beérkezett javaslatok alapján összeállítunk egy 100 külföldi, illetve 50 magyar rockdalt tartalmazó listát, melyeken belül a sorrend szintén a hallgató- és olvasótábor szavazatain múlik majd a későbbiekben. És hogy ne csak úgy, a rajongás okán szavazzatok: az alkalmi „zenei szerkesztők” közt koncertjegyeket sorsolunk ki: elsőként október 16-án. Elsőként két-két belépőt nyerhet öt szerencsés az Edda október 18-ai budapesti koncertjére. A sorsolást két-három hetente megismételjük, így újabb és újabb nyeremények várnak rátok, mintegy meghálálandó a lelkes közreműködést. (Mindenki a felsorolt kedvencektől függetlenül részt vesz a sorsolásban.)

Most ti jöttök: nálunk csak rajtatok múlik, kik kerülnek be a legnagyobbak közé. Ha nem akarjátok, hogy lustaságotok miatt maradjon ki a nagybetűs Kedvenc, nosza! Mozgósítsátok barátaitokat is – hiszen egy címről csak egy levelet tudunk elfogadni. Kezdődjön hát a küzdelem - ahol nem csak egy maradhat!

A szavazatokat a jatek@pontmedia.hu e-mail címre várjuk.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását