2024. április 29. - Péter

60 év után jött rá két testvér, hogy 6 kilométerre él egymástól

Hatvan év után látta viszont egymást két testvér Nagy-Britanniában, és kiderült, hogy jó ideje mindössze hat kilométerre laknak egymástól.
2008. október 8. szerda 07:37 - Hírextra
A hatalmas szünet nem szándékos volt, sosem veszett össze életre szólóan egymással az immár 87 éves hölgy és 88 esztendős bátyja, csak éppen utóbbit mérnöki cége vidékjárásra késztette az 1940-es évektől és elszakadt családjától.

A minap aztán a família egyik tagja családfakutatás végett összeverbuválta a rokonságot, és ekkor látta viszont egymást hat évtized szünet után báty és húg.

"Azt hittem, Lucy már rég meghalt, mert nem hallottam róla jó ideje semmit. Nagyon szomorú, hogy elszalasztottunk 60 évet, de most megpróbáljuk bepótolni. Furcsa, hogy ennyire közel laktunk egymáshoz, mégsem tudtam róla, se ő rólam" - mondta a Daily Telegraph című lapnak a báty.
Mindkét testvérnek népes családja van, gyerekekkel, unokákkal, dédunokákkal, most aztán mindegyikbe érkezett egy "vadonatúj" nagynéni, illetve nagybácsi.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását