2024. április 27. - Zita

Jennifer Aniston nem szingli

A pletykák szerint Jennifer ajtaján kopogtat már egy közelgő esküvő, egy költözés és pár hónapon belül egy csecsemő is. Jennifer Aniston három hónapos szakítás után újra összejött John Mayer énekessel, aki még szerelmes dalt is írt kedvesének.
2008. október 26. vasárnap 13:01 - Hírextra
A - se veled se nélküled - procedúra után a pár bevallotta, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. Kapcsolatukat próbálják egy közelgő újszülöttel megpecsételni. A kibékülést követően hirtelen pletykák kaptak szárnyra, hogy a művésznő állapotos.

– Nagyon boldogok vagyunk, és szeretem Johnt. Nem hittem, hogy egy szerelmi válság után, ilyen idősen még kijárhat nekem a szerelem – mesélte a Jóbarátok Rachelje.

A valamikori Brad Pitt feleség igyekszik igazolni a pletykákat, miszerint John Mayer babáját hordozza a szíve alatt. A színésznő csak olajat öntött a tűzre, mikor édasanyját egy szűk fekete felsőben látogatta meg californiai házában. A 39 éves sztár hasa kezd kikerekedni, melyet még a fekete szín sem rejthet el.

– Szeretnék gyerekeket Johntól – árulta el egy korábbi interjúban Ms Aniston.

A Jóbarátok üdvöskéje bevallotta, hogy nagyon szeretne gyereket Mayertől, bár a híresztelések szerint Jennifer csak azért fogadta vissza az énekest, mert kiderült, hogy terhes tőle.

– Még soha nem láttam ilyen boldognak Jent. Brad óta egyáltalán nem – mesélte a színésznő egyik barátnője.

Az lenne a legnagyobb meglepetés, ha összeköltöznének az év végéig, és végre kitűznék az esküvő időpontját is. Akkor lehet beszélni a családalapításról, és hogy esetleg a gólya is megajándékozza őket, ha már egy háztartásban élnek.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását