2024. április 28. - Valéria

Mi lesz végre a Malévval?

Oszlóban a Malév-köd: a Népszabadság információi szerint pénteken a magyar és az orosz fél már szövegezte azt a megállapodást, amely a légitársaságot birtokló AirBridge Zrt. új tulajdonosi összetételéről és a Malév tőkehelyzetének rendezéséről szól.
2009. március 15. vasárnap 08:14 - HírExtra
A papíron kisebbségi tulajdonos az eddigi terveknek megfelelően az orosz Vnyesekonombank lesz, de a lap úgy tudja, már megvan az 51 százalékot adó magyar tulajdonosi struktúra összetétele is. Erről a hét közepén Moszkvában állapodott meg Veres János pénzügyminiszter Vlagyimir Putyin orosz kormányfővel és Dmitrij Medvegyev elnökkel. A Malév már a második hónapban nem tudott időben fizetést utalni a dolgozóinak - csak ötvenezer forintos előleget.

A Magyar Nemzet arról ír, hogy noha az egészségügyi miniszter nemrég 2-2,5 százalékos átlagos gyógyszeráremelésről beszélt, a kormány-előterjesztésből kiderül, hogy számos medicina drasztikusan drágul áprilistól. Lényegesen többet kell majd fizetniük például a szívbetegeknek és az allergiásoknak. A rákbetegek is szigorításra számíthatnak, az újonnan diagnosztizáltaknak például megtiltják bizonyos készítmények felírását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását