2024. április 30. - Katalin, Kitti

20 méteres pöcs került a tetőre

Húsz méter hosszú hímvesszőt festett fel családja házának tetejére viccből egy brit ifjú. A 18 éves Rory McInnes nem tette ki magát nagy veszélynek, mert a tető lapos.
2009. március 25. szerda 07:38 - HírExtra
Művével a tetőcserét akarta betetőzni, és jellegzetessé tenni családja házát műholdról. A tagbaszakadt hímtagot fél óra alatt alkotta meg, de egy éven át nem vette észre senki. Ő nem szólt róla még három testvérének sem, pláne szüleinek.

A minap aztán egy helikopter pilótájának megakadt a szeme a hímvesszőn és értesítette a sajtót. A The Sun című brit lap felkereste az ifjú apját, aki azt hitte, előrehozott április elsejei tréfáról van szó.

"Értsék már meg, nincs 20 méteres fallosz a tetőmön!" - bizonygatta, de aztán szembesült ő is a művel. Elővette három gyerekét, akik nem tudtak semmit a dologról, végül pedig felhívta nagyfiát, aki éppen Argentínában van.

A gyerek jót röhögött a telefonba. Apja nem."Csak érjen haza! Azonnal súrolókefét kap és oldószert, aztán sikálhatja a hímvesszőjét!" - fogadkozott az apa a lapnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását