2024. április 29. - Péter

Elképesztő! Inkább a filmezést választja a sztárriporter?

Pályát módosít az RTL Klub sztárriportere? Vagy a Forma-1- és bokszközvetítésekből megismert sportriporter csak megvillantotta tehetségét?
2009. április 9. csütörtök 07:12 - HírExtra
Szujó Zoltán páratlan élménnyel gazdagodott: szerepelhetett egy egész estés mozifilmben. Az RTL Klub sportriportere, akit többek közzött a Forma-1-es közvetítések, valamint boksz események során ismerhettünk meg saját magát alakította a nyár filmjének kikiáltott produkcióban, az Álom.net-ben.

– Fantasztikus volt a siófoki forgatás – áradozott érthetően a filmben még soha nem szerepelt Szujó. – Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer filmszerepet kapok. Egy kosárlabda kommentátort kellett alakítanom, aki a gimnáziumi döntőt közvetíti. Szerencsére nem állt messze tőlem a karakter, hiszen a kedvenc sportágamról van szó. Az RTL Klub eddig nem közvetített kosárlabda mérkőzést, a film adott rá lehetőséget, hogy ebben is kipróbálhassam magam – nyilatkozta vidáman a hollywoodi babérokra törő riporter-műsorvezető.

Ráadásul Zolinak a hírek szerint egész jól ment a színészszerep. Persze azért nem kapott akkora szeepet, amivel nem tudott volna megbirkózni…

– Egy rövid szöveget kaptam, amelyet hibátlanul mondtam el negyvenszer egymás után – fényezte magát a tévés. – Rajtam kívül álló okok miatt ugyanis minimum ennyiszer kellett megismételnünk a jelenetet. Miattam azonban soha nem kellett újra forgatni a részt – büszkélkedett az elsőfilmes színésztanonc, aki azért beismerte azt is, hogy nem olyan egyszerű szakma a színészmesterség.

– Úgy kéredzkedtem el a programigazgatótól, Kolosi Pétertől, hogy most teszem meg az első lépést Hollywood felé. Nem tartóztatott – tette hozzá röhögve Szujó.

Persze egy olyan filmben szerepelni, melynek forgatását az RTL Klub erőteljesen támogatja
Forrás: HírExtra/Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását