2024. május 3. - Tímea, Irma

Eltemette férjét az életbiztosításáért

Még el is temette jelképesen tengeren eltűnt férjét Dél-Koreában egy "álözvegy", ám kiderült, hogy csupán életbiztosítási csalásból.
2009. április 22. szerda 17:08 - HírExtra
A férfi 2006 márciusában nem veszett a tengerbe egy horgásztúrán, viszont hogy elhitesse halálát a világgal, üresen hagyta csónakját a vízen, átszállt egy másikba, amellyel aztán egész máshol szállt partra. Komoly erőkkel kutattak utána, de eredménytelenül.

Felesége bánatában jelképes temetését is megrendezte, és persze begyűjtötte a gyászolóktól a segélyadományokat. A biztosítóktól - összesen hatnál volt életbiztosítása a férfinak - 1,1 milliárd vont (176 millió forintnyi összeget) zsebelt be.

A pár végül azért bukott le, mert "borban a gazság": a férfi egy ivócimborájának részegen elmesélte a "sztorit", a barát pedig értesítette a rendőrséget.

A házaspár rács mögé kerül.

Dél-Koreában egyre több a biztosítási csalás. Tavaly 41 ezer eset derült ki, de ennél jóval több lehet, mert sokan megúszhatják - állítja a dél-koreai hatóság.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását