2024. május 3. - Tímea, Irma

Hihetetlen! Leszbikus a Top Gun sztárja!

Kelly McGillis a legendás Top Gunban domborított még Tom Cruisenak, amivel sikerült is levennie a lábáról az akkori álompasit. Azonban nemrég az interneten bevallotta azt, amit már sokan tudni véltek: valójában leszbikus.
2009. május 2. szombat 04:01 - HírExtra
A most 51 éves színésznő nemi identitása nagyon sokáig téma volt Hollywood berkeiben, de most bebizonyosodott, amit sokan amúgy is ténynek véltek: egy amerikai meleg internetes oldalon vallotta be, hogy igazából már 12 éves kor óta tudja, a nőket szereti. Bár eddig ez irányú vágyait nem eresztette el - két férje után két gyermeket hagyott hátra -, de most biztosította nagyérdeműt, hogy a következő partnere egy nő lesz.

A sztori azért is meglepő, mert a másságukat Hollywood sztárjai általában nyíltan vállalják, már csak azért is, mert akkor pár napot velük foglakozik a sajtó. Ám Kelly érzéseit nem lehet a hírnévre fogni, hisz most nem készül semmilyen szerepre és hírneve is jócskán alább hagyott már, így megnyilvánulása feltehetőleg őszinte kifakadás és mellőz minden hátsó szándékot. Sokan azóta tudni vélik róla az igazságot, amióta a The Monkey's Mask című filmben rendkívül hitelesen játszotta a leszbikust.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását