2024. április 29. - Péter

Szörnyű halál! Leszakadt a lába, és elvérzett a fotós

Szörnyűséges balesetben vesztette életét egy fotós a tököli reptéren zajló rally versenyen: egy kisodródó autó elsodorta és letépte a lábát.
2009. június 8. hétfő 16:30 - HírExtra
A tragédiát közelről nézte végig B.Tamás legjobb barátja, Molnár Zoltán. A férfi ott volt, amikor egy szervízúton érkező Lada a megengedett 5 kilométeres sebesség helyett százzal száguldott be a kanyarba, majd kisodródva telibe találta a biztonságosnak kikiáltott gumifal mögött várakozó fényképészt.

Tamásnak az ütközéstől azonnal leszakadt a lába, s bár a mentők és barátja erejüket megfeszítve küzdöttek, elkötötték a csonkot, és fél órán keresztül próbálták újraéleszteni a fotóst, még ez sem volt elég.

A baleset után kis híján meglincselték a vétkes sofőrt, aki különféle versenyekről már jól ismerte áldozatát. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást.

Az elhunyt családja csak azt szeretné, hogy a vétkes nyerje el méltó bünetetését, még ha jól tudják is, hogy ez sem adja vissza nekik szerettüket...
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását