2024. június 2. - Kármen, Anita

Fidesz: A választóknak elege van a szocialistákból

A Fidesz szerint a választók döntő többségének elege van a szocialistákból és az általuk képviselt egyetlen programból: az újabb és újabb brutális megszorítások politikájából.
2009. július 8. szerda 12:48 - HírExtra
Lendvai Ildikó nem Magyarországon él vagy félrebeszél akkor, amikor az elmúlt hét évről "reformteljesítmény", illetve "modernizációs teljesítmény" jut az eszébe - olvasható a fideszes politikus MTI-hez eljuttatott közleményében.

Cser-Palkovics András szerint az MSZP hatalmi elitje teljesen elfordult az emberektől, egyáltalán nem törődött az emberek gondjaival, félelmeivel és biztonságával, nem hallgatta meg őket. A választók Lendvai Ildikó szavaival szemben a saját bőrükön tapasztalják a válságot - fűzte hozzá.

A helyettes szóvivő közölte: a Gyurcsány-Bajnai-korszakot terheli a felelősség azért, hogy tevékenysége nyomán Magyarország éllovasból sereghajtó lett, hogy 1990 óta Magyarország ilyen mélyrepülést még nem ért meg, és az ország 15 évvel ezelőtti adatokat produkál.

Az elmúlt hét esztendőben az MSZP mindig az emberekkel fizettette meg a dilettáns, hazug kormányzásának, és a saját hatalomban maradásának árát - áll a közleményben.

Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke az MTI-nek adott interjúban többek között azt mondta, az elmúlt években az ország jó irányban haladt, infrastruktúrája, úthálózata, intézményvilága modernizálódott, de a végrehajtási hibák, a gyakori kapkodás miatt sokak szemében sérült a mindennapok biztonsága, kiszámíthatósága.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását