2024. május 2. - Zsigmond

Tízmilliókat költ az APEH irodabérlésre?

Több tízmillióba kerül havonta az APEH közép-magyarországi regionális igazgatóságának új irodáinak bérlete, a márciusban megkötött szerződéshez képest ráadásul három hónap alatt másfél millió forinttal emelkedett a díj - írta a szerdai Magyar Hírlap.
2009. július 15. szerda 07:05 - HírExtra
A megállapodást március 16-án kötötték meg a Spiral I. Ingatlanfejlesztő Kft.-vel. Az eredeti szerződés szerint az APEH közép-magyarországi regionális igazgatóságának hétszáz fős irodai elhelyezéséért a hatóság havi nettó 37 millió forint bérleti díjat és havi nettó 9,9 millió forintos üzemeltetési költséget fizet - írta a napilap.

A márciusi szerződést azonban már júniusban módosították: a bérleti díjat havi több mint 38,5 millió forint plusz áfára változtatták azzal az indokkal, hogy a kialakításkor többletköltségek adódtak, és előre nem látható szervezeti változások történtek - olvasható a lapban.

"Tavaly ezerhétszázzal bővül az adóhatóság létszáma, ezért volt szükség új irodákra" - mondta a Magyar Hírlapnak Bakonyi Ágnes, az APEH szóvivője. Hozzátette: az irodaházat nem az adóhatóság, hanem a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. választotta ki.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását