2024. május 4. - Mónika, Flórián

Kéjesen szopogatnak az énekesnők! - képpel

Pikáns kép látott napvilágot Rihannáról, és Katy Perryről! A két énekesnőt az egyik szórakozóhelyen lekapták, amint két nyalókát szopogatnak. A kép magáért beszél!
2009. július 30. csütörtök 14:09 - Kővári Adrienn
Az már eddig is köztudott volt, hogy Rihanna és Katy Perry jó barátnők, de erre most itt van a bizonyíték is! Azóta lettek ennyire szoros kapcsolatban, hogy megtörtént az a bizonyos eset Rihannával, amikor kedves barátja, Chris Brown összeverte őt.

Katy segített neki kiheverni a traumát, s most pedig együtt járnak bulizni. Sokan már úgy emlegetik őket, mint a legújabb legjobb barátnő páros. Olyanok, mint régen Paris Hilton, és Nicole Richie voltak, bár Rihannáék nem isznak annyit, s botrányaik sincsenek. Még…

Így nyalakodnak a legjobbak!


Katy manhattani show-ja után megvárta őt Rihanna, s együtt indultak bulizni New Yorkba, ahol az egyik szórakozóhelyen a táncolás mellett kipróbálták az ínycsiklandozó nyalókákat, s boldogan pózoltak a fotósoknak.

Katy Perry szintén énekes, aki tavaly robbant be a köztudatba az I kissed a girl című számával, ami magyarosan csak annyit tesz, hogy megcsókoltam egy lányt. Hamar összejött egy híres celebbel, majd szakítottak a férfival. Lehet, hogy mégis csak a lányok jönnek be neki?

Mindkettő énekes nagyon dögös, s együtt nagyon kellemes párt alkotnak, akikre öröm nézni. A nyalakodós fotó is nagyon jóra sikeredett, még több ilyet szeretnénk még látni!
Forrás: HírExtra/x17online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

tündérke
2009. július 30. 19:41
jó csaj ez a rihanna, a másikat annyira nem szeretem
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását