2024. április 28. - Valéria

Brad Pitt drogozott?

A hat gyermekes apuka most bevallotta, hogy hosszú ideig marihuánát szívott, igaz, mindent megbánt.
2009. augusztus 17. hétfő 07:41 - HírExtra
– Most már apa vagyok. Éber akarok lenni. A szemeim üvegesek voltak akkoriban, amikor ezt csináltam, ennek már vége – tett hozzá bűnbánóan Pitt, aki nem csak színészként, de állítólag marihuána fogyasztóként is gyorsan hírnevet szerzett magának.

A nők kedvence még ebben a hónapban, egy magazinnak is beszélt szenvedélyéről. Akkor azt állította, hogy akkor hagyott föl káros szenvedélyével, amikor a füvezés már kihatással volt a színészi karrrierjére. – Szerettem egy kis zöldet szívni akkoriban, és ettől nagyon védetté váltam. Aztán elkezdtem unatkozni. Olyan voltam, mint egy francos fánk, úgyhogy olyan messzire akartam ettől kerülni, amennyire csak lehet. Végeztem vele! – szögezte le a színész, de a talkshowban adott interjúban cáfolta korábbi nyilatkozatát, nyilvánvalóvá téve, hogy a hat gyermekes apuka tovább folytatta a füvezést.

A beszélgetőműsor házigazdája, Bill Maher megemlítette, hogy egyszer volt egy partyn, ahol Pitt is ott volt. Azt mesélte a közönségnek, hogy Brad a legtökéletesebb füvescigit tekerte, amit ő valaha látott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását