2024. május 5. - Györgyi

Hujber Feri veszélyes a környezetére

Egyre több színész lesz beteg a Madách színházban, így veszélybe került a Spamalot bemutatója. Mindezért állítólag Hujber Feri a felelős.
2009. szeptember 21. hétfő 12:03 - HírExtra
A napokban mutatná be a Madách színház a Spamalot című legújabb darabjukat, de jelen pillanatban nagyon kétséges a bemutató, ugyanis szinte az összes színész influenzában szenved. Vészjósló felirat csüng a próbatáblán: aki influenzás tüneteket észlel magán, azonnal forduljon orvoshoz. Nem véletlen a kérés, ugyanis a szereplők nagy része küzd a betegséggel.

„Durva vírus lehet, amit elkaptam. A felső légutakat támadta meg, ezért teljesen elment a hangom.” – panaszolta Feke Pali, aki Sir Galahadet alakítja a darabban.

Hujber Feri a vírushordozó

„Több mint valószínű, hogy a Madách Színházban szedtem össze a betegséget. A színházi pletykák szerint a vírus hozója nem más, mint Hujber Feri, aki betegen érkezett az egyik próbára, és megfertőzte társait is.” – tette hozzá Feke Pali.

A darabot pénteken mutatnák be, de a tömeges megbetegedések semmi jóval sem kecsegtetnek. Ráadásul nem ez az egyetlen probléma a darabbal kapcsolatban, ugyanis egy hete attól volt hangos a sajtó, hogy a főszereplőt alakító Gesztesit kitették a produkcióból.

Már csak reménykedni lehet

„Mindent elkövetünk, hogy rendeződjön a helyzet. Hármas szereposztás van, ezért nagyon remélem, hogy mindegyik szerepre a három színészből legalább az egyik talpon marad. A beteg művészek általában elfúló hangon hívnak, és panaszkodnak, hogy szeretnének már próbálni.” – magyarázta Szirtes Tamás, a színház igazgatója és egyben a darab rendezője.

A sajtó számára nyitott próbán kiderült, hogy a három női főszereplőből kettőnek,
Balogh Annának és Molnár Szilviának már teljesen elment a hangja, így az igazgató a nyílt próbán megkérte a kórus egyik tagját, Nyári Darinkát, hogy énekeljen ő a takarásban.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását