2024. április 29. - Péter

Debreczeni Zitát átverte a Roxy

Vérig sértették Debreczeni Zitát. A fekete szépséget műsorvezetőnek hívták a Roxy Rádió kedd délutáni adásába, de alig húsz perccel a műsor előtt közölték vele: nem tartanak igényt rá.
2009. december 17. csütörtök 09:00 - HírExtra
Debreczeni Zitával még soha nem fordult elő, hogy egy médiaszereplését visszamondták. A népszerű modellt ezért érte hidegzuhanyként, hogy a Roxy Rádiótól az utolsó pillanatban közölték vele: bár meghívták társműsorvezetőnek, ne induljon el a stúdióba.

– Valóban visszamondtuk Debreczeni Zita meghívását, aminek az oka egy belső kommunikációs hiba volt. Több vendéggel is egyeztettünk a hétre, és egy kicsit összekuszálódtak a szálak. A zavar épp Zita napján volt a legnagyobb – mondta Laczkó Sándor, a Roxy Rádió programigazgatója. Információnk szerint azonban más ok áll a történtek hátterében.

– Az új programigazgató azt mondta: ha egy ilyen celebműsort vezet, akkor ezután bárki bejöhet a Roxy Rádióba – mesélte a Borsnak egy nevét nem vállaló munkatárs. Debreczeni Zitának rosszulestek a történtek.

– Állítólag nem a személyemmel volt probléma, elbeszéltek egymás mellett a szerkesztők. Ennek ellenére, ha a múlt héten megállapodtunk valamiben, elvártam volna, hogy ne az adás előtt húsz perccel mondják le. A héten két napot töltök itthon, amibe próbálom bezsúfolni a karácsonyi vásárlást is. Egy barátom kérésére mégis vállaltam a szereplést. Véleményem szerint annyi profizmus elvárható, hogy idejében szólnak, és nem az én időmmel játszanak – nyilatkozta a népszerű modell, akinek a rádió felajánlotta, hogy más alkalommal szívesen látják a műsorban.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását