2024. április 29. - Péter

Sting lesz sztárvendég?

A világhírű brit rockzenész, Sting lehet a pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) programsorozat idei sztárvendége a bama.hu internetes portál szerint, melynek hétfői értesülését Ruzsa Csaba, a Pécs2010 Menedzsment Központ ügyvezető igazgatója sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az MTI-nek.
2010. január 5. kedd 08:28 - HírExtra
A bama.hu azt írta: Sting menedzsmentje támogatja azt az elképzelést, hogy a Police alapító tagja a nyár folyamán koncertet adjon Pécsett. Az esetleges fellépés részleteiről már megkezdődött az egyeztetés, az EKF illetékesei ugyanakkor mindeddig titokként kezelték, hogy megkeresték az énekes-zeneszerzőt.

Ruzsa Csaba az MTI érdeklődésére azt mondta, több sztár menedzsereivel is folytatnak tárgyalásokat. Olyan világhírű könnyűzenei előadó koncertjét készítik elő, akinek produkciója illeszkedik a pécsi program szellemiségéhez. Hozzátette: a megbeszélések január végén zárulnak le, a baranyai megyeszékhelyen fellépő művész nevét február közepéig nyilvánosságra hozzák.

Az igazgató megjegyezte, hogy a menedzsment központ nem kíván foglalkozni a sztárvendég kilétével kapcsolatos találgatásokkal, mert azok kedvezőtlenül befolyásolhatják a tárgyalások kimenetelét.

Sting már többször is fellépett Magyarországon, legutóbb 2006-ban láthatta Budapesten a közönség, két évvel azelőtt pedig ő volt a Kapcsolat koncert sztárvendége.

A pécsi EKF vezetői korábban a U2 koncertjét szerették volna a rendezvénysorozat fő attrakciójának, ám a tárgyalások nem vezettek eredményre. Az MTI úgy értesült, a legfőbb problémát a megfelelő helyszín hiánya jelentette. A zenekar ugyanis a nagy stadionokat preferálja, olyan pedig nincs a Dunántúl legnagyobb városában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását