2024. május 17. - Paszkál

Lezárják a gyalogosok elől a Margit híd egy szakaszát

Péntek este nyolc órától szombat hajnali öt óráig lezárják a Margit hidat a gyalogosok elől a híd budai hídfője és a Margitsziget között, majd a pesti felső rakpartot is lezárják - közölte a felújítást végző Mh 2009 Konzorcium csütörtökön az MTI-vel.
2010. február 18. csütörtök 14:35 - HírExtra
A gyalogosforgalom korlátozására a budai pilléreknél folyó cölöpözési munkák előkészítése miatt van szükség. Ideiglenesen elbontják a budai hídfőnél lévő járdakorlátot és a betonkonzolt, mivel helyet kell biztosítani a hídfeljárók szélesítését végző cölöpözőgépnek - olvasható a közleményben.

Miután feloldják a gyalogosforgalom korlátozását, szombat reggel 6 órától hétfő reggel 5 óráig a gépjárműforgalom elől lezárják a pesti felső rakpartot, de az alsó rakparton továbbra is lehet közlekedni. A felső rakparton az Árpád híd felől északról délre tartók a Pannónia utca felé, a délről északra közlekedők pedig a Szemere utcán, Hegedűs Gyula utcán kerülhetnek.

A terelések idején a tömegközlekedési eszközök zavartalanul közlekednek majd a hídon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását