2024. április 26. - Ervin

Betörők akartak beköltözni a házába

A pénztárcájáért ugrott haza, ám betörőket talált otthonában egy angol férfi. A fosztogató háromtagú család a munkára magával vitte gyermeküket is – írja a Bors.
2010. március 24. szerda 11:09 - HírExtra
Házába visszatérve egy családot talált egy angol férfi, ami azonban nem is volt az övé. A családfő éppen a szekrényben kotorászott, gyermeke pedig vélhetően hihetetlen büszkeséggel, tátott szájjal nézte apja tevékenységét. A lakástulajdonos ingerülten vonta kérdőre a hívatlan látogatókat, ám nyelvi problémák miatt nem jutottak sokra: a betörők ugyanis csak románul beszéltek – állítja honlapján a bulvárlap.

A 30 éves Mihai Dediu és felesége, a 24 éves Laura - ők láthatók képünkön - később azzal védekeztek, hogy egy közeli szupermarketben kapták a lakás címét, azzal a kitétellel hogy oda be is költözhetnek. Éppen a zárak lecserélésével foglalatoskodtak mikor megérkezett a ház tulajdonosa – írja a Bors.

Az ügyben eljáró bíró, Richard Bray még nem találkozott ilyen esettel. Tiszta dickensi történet – háborgott a taláros testület vezetője, aki a Bors szerint nem értette, miért vitte magával a házaspár a gyereküket is a betörésre. A család végül könnyen megúszta az ügyet, szándékos károkozás címén 100 óra közmunkát róttak ki rájuk. A Bors arról nem ejt szót, hogy erre magukkal viszik-e gyermeküket is.

Fotó: Borsonline

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását