2024. április 29. - Péter

Debreczeni Zita titkolta az első ivászatát

A gyönyörű modell ezúttal alkoholmámoros élményeiről vallott az internetes sztártévé riporterének. Debreczeni Zita elárulta, hogy általában a rövid italok okozzák a "vesztét", de legelső lerészegedésének történetét is elmesélte.
2010. április 12. hétfő 11:10 - HírExtra
Debreczeni Zita pálinkás üvegek közt mesélt emlékezetes ivászatairól. "Az emberek általában nagyon erősre szokták magukat inni, és én is csak ezzel próbáltam viccelődni az előbb a pultban. Nagyon-nagyon rég voltunk már bulizni a lányokkal, és ha elmegyünk szórakozni, akkor nem találkozunk előtte, hanem a szórakozóhelyen iszunk" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a gyönyörű modell, akivel a Szervita téri pálinka Bistroban beszélgettünk.

"Ha iszom, és esetleg olyan buliba keveredek, ahol mindenki más is iszik alkoholt, akkor valószínű, hogy a rövidital mellett döntök. Ha én már ráadom magam a fejem, akkor nem szomjas vagyok!" - meséli a tabutv.hu riporterének Zita, aki azét iszik inkább tömény italokat, mert így hamarabb jön a hatás.

A lány arról is beszámolt, hogy miképp zajlott az első ivászat. "Az első lerészegedés az barátnőkkel volt Szolnokon. Azt mondtam anyáéknak, hogy ott alszom a barátnőknél. Bort ittunk, mert a barátnőm szüleinek nagy szőlő kertjük volt, és sok bor volt otthon. Bocs anya, ezt nem mondtam még!" - nevetett fel a tabutv.hu felvételén Debreczeni Zita, aki mindeddig titkolta anyukája elől a történetet.

function printFlash() { document.write('
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu
'); document.write(''); document.write(''); } printFlash();
Forrás: Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását