2024. május 11. - Ferenc

Mourinho a Real Madridhoz távozik

Az Internazionalét a Bajnokok Ligájában is győzelemre vezető José Mourinho a trófea megszerzésével búcsúzott az olasz együttestől, és a spanyol Real Madrid edzője lesz.
2010. május 23. vasárnap 08:29 - HírExtra
Mindezt a 47 éves portugál tréner jelentette be a SAT 1. televízióban elhangzott szombat éjféli nyilatkozatában. Mourinho a német televízió műsorvezetőjének kérdésére válaszolva közölte, hogy a Bayern München elleni madridi kupadöntő az olasz Internazionale edzőjeként utolsó mérkőzése volt, és a jövőben a spanyol Real Madrid trénere lesz.

Az olasz kék-feketék sikeredzője - aki az Internazionalét a Bajnokok Ligája mellett az olasz bajnokságban, illetve a kupában is győzelemre vezette - Louis van Gaalnak, a Bayern München edzőjének és Franz Beckenbauernek, a volt kiváló labdarúgónak, a bajor klub tiszteletbeli elnökének a társaságában nyilatkozott, és rövid, de annál határozottabb bejelentésével mindenkit meglepett.

Noha az elmúlt hetekben nyílt titoknak számított, hogy a portugál tréner Madridban szeretné folytatni edzői pályafutását, megállapodásról mindeddig nem volt hír. Most viszont maga Mourinho vetett véget a találgatásoknak, egyaránt "igennel" válaszolva arra, hogy az Internazionalétól távozik, és a Real Madrid edzője lesz-e.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását