2024. április 27. - Zita

Egy bengáli tigrist keres egész Kanada

Nagy erőkkel keresnek Kanadában egy bengáli tigrist, amelyet egy motel parkolójából loptak el két egypúpú tevével együtt szombatra virradóra Montréal közelében.
2010. június 20. vasárnap 22:04 - HírExtra
A vadállatok tulajdonosa, a bowmanville-i állatkert 20 ezer dollár jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek.

A tigrist és tevéket egy teherautóval és az állatok szállítására használt pótkocsival együtt lopták el ismeretlenek, akik valószínűleg nem tudták, hogy mit tartalmaz a 11 méter hosszú, 2,5 méter széles, 3 méter magas pótkocsi.

Miután felfedezték a lopást, több száz rendőr eredt a tolvajok nyomába, és a vontatót sikerült is megtalálni, a pótkocsit azonban még mindig keresik.

A québeci állatkert igazgatója szerint a filmforgatáshoz gyakran kikölcsönzött állatai "jól neveltek", a dromedárok pedig amúgy is teljesen ártalmatlanok, a tigris azonban mégiscsak egy ragadozó...
Az elrabolt vadállatokat azért is keresik lázasan, mert megfelelő ellátás hiányában szomjan halhatnak vagy hőgutát kaphatnak a 30 fokos hőségben.

A bowmanville-i zoo egy állatorvosa állandó készenlétben áll, hogy az esetleg megtalálás hírére azonnal a helyszínre siessen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását