2024. április 26. - Ervin

Lady Gaga: Igenis kokainozom!

A szókimondó popdíva nem sokat foglalkozik azzal, mit gondolnak róla a hatóságok. Legújabb, a Vanity Fairnek adott interjújában bevallotta, szereti a kokaint, és rendszeresen él is vele. Nem mindennapi külsejével, botrányaival és őszinteségével gondosan megnehezíti sajtósai életét.
2010. augusztus 4. szerda 09:46 - HírExtra
– Régen szinte pokoli félelmem volt a herointól, de más drogokkal semmi bajom. Nem fogok hazudni, igenis kokainozom egypárszor évente. Persze ez nem azt jelenti, hogy szeretném, ha a rajongóim utánoznának, de nem akarom elhallgatni sem – vallotta be a lapnak az énekesnő, aki azt is elárulta, hosszú éveken keresztül sokkal komolyabb problémái voltak a kábítószerekkel.

– Egy beszélgetés a nagymamámmal azonban felnyitotta a szemem – emlékezett vissza Gaga. Akkor talán ennek a nagy vallomásnak is az volt a célja, hogy visszatartsa a rajongókat attól, hogy a drogokhoz nyúljanak: ki tudja, Lady Gagával kapcsolatban szinte minden egyes lépés érthetetlen, és néha kifejezetten meggondolatlannak tűnik. Mint például az is, amit az interjú további részében közöl, az énekesnő ugyanis arról csacsogott, mennyire nem vonzza őt a szexualitás.

– Az az érzésem, hogy ha valakivel lefekszem, akkor a kreativitásom eltűnik a vaginámon keresztül – jelentette ki halál komolyan az amerikai énekesnő. Persze egy ilyen mondat után felmerül a kérdés, hogy vajon az az évi pár alkalom kokain egyike nem éppen az interjú készítése előtt volt-e aktuális.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását