2024. május 5. - Györgyi

Fidesz: Az MSZP az önkormányzati választásokra készülődik

A Fidesz szerint az MSZP már az önkormányzati választásokra készül, kampányol, és csak ennek tudhatók be azok az "izzadságszagú sajtótájékoztatók" is, amelyekkel nap mint nap megpróbálja félrevezetni a választókat. A kormánypárti frakció ezt a szocialista Harangozó Tamás csütörtöki tájékoztatóján elhangzottakra reagálva közölte.
2010. augusztus 5. csütörtök 17:26 - HírExtra
Az MSZP elnökségi tagja azt mondta: Orbán Viktor rájött, hogy a "hazugság és gyűlölet politikájának, amelyet az elmúlt négy évben folytattak", komoly ára van. Szavai szerint a kormányfő "fél és retteg" a saját frakciójától is, ahol rengeteg olyan képviselő is ül, akik önkormányzati vezetőként a következő egy-két évben "saját felelőtlen gazdálkodásuk miatt" meg fognak bukni.

A Fidesz-frakció erre reagálva az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a szocialisták ezúttal a miniszterelnök és a kormánypárti frakciók közé próbálnak éket verni. A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja azonban támogatja Orbán Viktort és kormányának minden olyan törekvését, amely arra irányul, hogy talpra állítsa az országot az elmúlt nyolc évben folytatott szocialista kormányzás okozta válságból - közölték.

Mint fogalmaztak, Harangozó Tamásnak a Fideszt a "hazugság és gyűlölet politikájával" vádolni legalább annyira hiteltelen kijelentés, mint maga az MSZP, "amelynek történelmi bukását éppen az okozta, hogy a szocialisták az ország pénzével együtt szavahihetőségüket is eljátszották".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását