2024. április 28. - Valéria

A legenda visszatér!

Michael J. Foxot ismét láthatjuk a televízió képernyőin. A Parkinson kóros sztárt a betegsége sem állíthatja meg. Szárnyalj Mcfly!
2010. augusztus 24. kedd 10:14 - HírExtra
Michael J. Fox, a Parkinson kórban szenvedő, neves amerikai színész ismét visszakerül a képernyőre. A színész hazánkban is bemutatott, A férjem védelmében című díjnyertes sorozatban tűnik fel egy epizód erejéig. Fox Julianna Marguiles nevével fémjelzett sorozat következő évadában cinikus ügyvédet alakít majd, aki Alicia Florrick ügyvédnő ellenfele lesz. Az ügyvédnőt Marguiles alakítja.

- Nagyon lelkesek vagyunk, hogy Michael eljátssza ezt a szerepet, nagy öröm számunkra, hogy elvállalta a forgatást - lelkendeztek a sorozat producerei.

A most 49 éves Michael J. Fox régóta Parkinson-kórral küzd, 2001-ben pedig úgy határozott, hogy kevesebbet fog dolgozni, hogy több időt szentelhessen családjának és a nevét viselő alapítványnak.

A Vissza a jövőbe című epikus film sztárja állapotától függetlenül bevállal kisebb szerepeket, így legutóbb a Ments meg című szériában vendégeskedett öt epizód erejéig.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását