2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Politikai terrort és felügyelőszervezetet vízionál az MSZP

Az MSZP szerint a Fidesz-KDNP "politikai terrort és felügyeletet akar elérni" az államigazgatásban, amelybe beletartozik a közigazgatás is - közölte a párt hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2010. szeptember 20. hétfő 11:50 - HírExtra
Az MSZP annak kapcsán fejtette ki álláspontját, hogy Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter az első kormányzati karrierexpón rendezett kerekasztal-beszélgetésen szombaton Budapesten azt mondta: alapvető fontosságú, hogy a közigazgatás ne pártpolitikai alapon működjön.

Az MSZP szerint ez "csak azért gusztustalan hazugság és felháborító pimaszság, mivel még az áprilisi választások előtt, januárban 1.500 fideszes pártkatona számára tartottak kétnapos +felkészítést+ arról, mit kell csinálni, ha a Fidesz-KDNP kormányra kerül".

A közleményben azt is írják: a Fidesz-KDNP, amint kormányra került, azonnal létrehozott egy törvényt, "mely minden kontrollt eltakarított az útjából", majd "nekilátott lecserélni" a sok esetben sok évtizede ott dolgozókat mindenféle szakmai vagy bármilyen indok nélkül. Hozzáteszik: minderre csak egyetlen magyarázat létezik, "a Fidesz-KDNP politikai terrort és felügyeletet akar elérni az államigazgatásban, melybe beletartozik a közigazgatás is".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását