2024. április 28. - Valéria

Bódi Sylvi üzletasszony lett

A napokban került a boltokba Bódi Sylvi erotikus naptára. Mint utólag kiderült, a fotókon szereplő modell fiú és Sylvi között több is volt, mint munkakapcsolat. A fotózásról és új kedveséről kérdeztük a sokoldalú modellt.
2010. október 10. vasárnap 12:59 - Kancsár Edina
Ezek a fotók most teljesen más stílusban készültek, mint a korábbiak. Mi ihletett ezúttal?

Bódi Sylvi Modelliskolája
"Mi szeretnénk minden hallgatónk számára megadni mindazt, ami az induláshoz szükséges lehet. Így nem csak egy elméleti és gyakorlati képzést kaphattok, hanem egy modell számára elengedhetetlen profin összeállított portfóliót, amit Nánási Pál készít el, személyre szóló tanácsadást, valamint vállaljuk, hogy eljuttatjuk anyagaitokat az ország legkiválóbb ügynökségeihez. Mindezen felül a legtehetségesebbek országos megjelenési lehetőséget kapnak neves hazai magazinok jóvoltából." - bodisylvimodelliskola.hu
Igazából minden naptáramból igyekszem valami újat kihozni. Mindegyik valami más témát dolgoz fel, és ez az ideiről is elmondható. A mostaninak a legnagyobb különlegessége:  minden kép fekete-fehér és vannak olyan fotók, ahol nem csak egyedül szerepelek.

Segítségemre volt egy nagyon csinos lány és egy fiú modell is, ami eddig nem volt jellemző a naptárjaimra. De alapvetően az ihletet Madonna adta, mert láttam tőle egy nagyon szép fekete-fehér fotósorozatot és úgy döntöttem, valami nagyon hasonlót szeretnék én is.

A képek alapján most kevesebbet mutattál meg magadból, inkább sejtelmes erotikát sugároznak a fotók. Mi ennek az oka?

Szerintem most is sokat mutatok magamból, de már jó ideje nem vállalok meztelen fotózásokat. Azért vannak olyan képek ahol anyaszült meztelen vagyok, például amikor a lány lábánál ülök és csak a lába takarja ki a melleimet. Szóval vannak benne ilyen szexibb képek is. Már évek óta inkább ez a fajta sejtelmesség jellemzi a képeimet.

Rengeteget változott az alakod. Mivel érted el, hogy ennyit fogytál és izmosodtál?

Leginkább a wakeboard és az extrém sportok tartanak formában, ami az esetemben nem csupán alakformálás, hanem inkább életstílus és hobbi. Egyébként erre a fotózásra kimondottan sokat készültem, mert Madonna alapvetően egy szálkás nő és igyekeztem az alakomat hozzá igazítani. Ezúttal sokkal többet futottam, személyi edzővel edzettem és végül ilyen lettem. (nevet) Szerencsére azóta is tartom ezt a formámat.

Most először dolgoztál együtt a fotókon szereplő modellel, Veréb Viktorral: milyen volt a közös munka?

Nagyon jó volt. Először persze nagyon furcsa volt meztelenül fotózkodni, meg egymáson tekeregni, de szerintem nagyon szépek lettek a képek. Én meg vagyok elégedve a végeredménnyel.

A Balaton Soundon láttak benneteket együtt Viktorral. Egy párt alkottok, vagy ez csak egy futó románc volt?

Kialakult köztünk egyfajta kapcsolat, ami tartott egy darabig, de utána ő elutazott és jelenleg is külföldön tartózkodik. Jó pár hónapja kint van már, emiatt nem tudjuk tartani a kapcsolatot. Tehát nem tudom azt mondani: együtt vagyunk, hiszen nem is egy országban tartózkodunk.

Van egy modelliskolád. Milyenek az eddigi visszajelzések: mennyire tudtak például elhelyezkedni a szakmában a végzett tanulóid?

A visszajelzések eddig nagyon pozitívak, mert mindenki aki elvégezte az iskolát, elégedetten távozott kezében egy nagyon szép portfólióval. Sokan azért jelentkeznek a modelliskolába, hogy növeljék az önbizalmukat és nőiesebbé váljanak. Szerencsére, akik ebből a célból érkeztek, azok is elégedetten mentek el tőlünk minden alkalommal.

Természetesen számos tanulónk jött azért, mert komolyan szeretne modellkedni, de azt tudjuk,  ilyen esetekben sok múlik azon, mennyire elszánt és kitartó az illető. Magyarországon nagyon sok szép lány van, ahhoz képest viszont kevés a modell munka… Emiatt, aki ebben a világban szeretne dolgozni, annak arra kell törekednie: ő legyen a legjobb. Sajnos kevés lányban van meg ez a fajta kitartás…

Viszont sok „gyöngyszemmel” találkoztam az elmúlt hónapokban és a legtehetségesebbeknek én magam szoktam már munkát ajánlani. Menet közben csináltam egy hosztesz ügynökséget is, ennek köszönhetően több lánnyal is folyamatosan együtt dolgozom egy ideje. Ezenkívül a Sugarbird divatbemutatóit is mi csináljuk, és ott is felléphetnek a legügyesebb lányok.



Egyébként sok olyan fiú és lány jelentkezik hozzánk, akik nem is akarnak modellkedni, inkább a reklámfilmezés érdekli őket, amihez nem kell feltétlenül szupermodell alkattal rendelkezni. És ők is egész sikeresen boldogulnak, mióta végeztek nálam.

Összegezve: jól működik a dolog, én pedig nagyon élvezem a tanítást. Jó érzés átadni azt a tudást, amit tizenöt év alatt szereztem. Próbálom megóvni őket a pofonoktól, ami nem megy mindig könnyen, de azért nagyon igyekszem. Ez mindenképpen egy izgalmas feladat számomra, amit nagyon élvezek.

Vannak újabb terveid? Hiszen eddig szinte minden sikeres lett, amibe belefogtál.

Jelenleg a fő csapásvonal ez a hosztesz és promóciós iroda, amit pár hónapja kezdtem el csinálni. Most abba fektetem a legtöbb energiámat, hogy minél több rendezvényen az én hoszteszeim dolgozhassanak, és hogy minél több divatbemutatót szervezzünk. Tehát most üzletasszonyoskodom. (nevet)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását