2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Nem szokatlan a meleg időjárás

Teljesen normális a napokban tapasztalt meleg időjárás novemberben; az, hogy vannak az átlagosnál melegebb és hidegebb periódusok, a mérsékelt övezet egyik jellegzetessége - mondta Reisz András, az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusa.
2010. november 9. kedd 14:49 - HírExtra
Közlése szerint az, hogy átlagosan 4-5 Celsius fokkal melegebb az idő, normális, szélsőségesnek nem mondható. Az elkövetkező időszakban sem lesz nagy mértékű lehűlés, így kevesebbet kell fűteni az átlagosnál - tette hozzá.

Szerdán a keddihez hasonló idő lesz, csapadék valószínű, azután csökkenni fog a felhőzet. Csütörtökön naposabb idő lesz, de a hőmérséklet számottevően nem változik. Péntekre virradó éjjel kicsit hűvösebb lesz, 5 fok alá csökken a hőmérséklet, néhol gyenge fagy is lehet.

Hétvégére újra enyhülés jön, szombaton és vasárnap enyhe novemberi idő lesz sok napsütéssel, ködfoltokkal, az ország déli részén akár 18-20 fok is lehet. Számottevő csapadék nem várható, enyhe szél fog fújni - mondta a meteorológus.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását