2024. április 29. - Péter

Az RTL beintett Stohl Bucinak

Úgy tűnik, Sebestyén Balázs az X-Faktor után a Való Világból is kifúrja Stohl Andrást.
2010. november 13. szombat 13:06 - HírExtra
Meglepő hír szivárgott ki az RTL Klub berkeiből: Stohl helyett Sebestyén Balázs lesz a ValóVilág műsorvezetője! A népszerű fiatalembernek, úgy tűnik, már semmi nem jelent akadályt abban, hogy a csatorna abszolút vezető arca legyen, az X-Faktor után a második húzóműsort bízzák Balázsra.

Ez az jelenti vajon, hogy a néha kissé szemtelen műsorvezető egy éven belül másodjára is kiüti a nyeregből az RTL Klub egykori ászát, Stohl Andrást? Igaz, a színészt májusi balesete miatt kényszerpihenőre küldte a csatorna, s ugyan eredetileg ő vezette volna a jelenlegi legnagyobb produkciót, az X-Faktort, ám végül beugróként Sebestyén Balázsra bízták – aki sikeresen meg is birkózott a feladattal.

"Szívből örülök a felkérésnek. Az első időben sűrű lesz az életem, mert az X-Faktorral párhuzamosan ezentúl a ValóVilág egyik műsorvezetőjeként is láthatnak a nézők, és persze ott van a Morning Show. Annak is kifejezetten örülök, hogy számomra jól ismert kollégákkal dolgozhatok együtt, akikkel összeszokott csapatként számos sikerprodukciót hoztunk már össze. Például a Celeb vagyok, A Széf, Balázs-show stb. Nagyon jó szórakoztam anno, amikor Liluval beköltöztünk két napra a villába, maradandó élményeket szereztem. De azt gondolom, most még annál is jobban belelátok majd a műsorba" – tette hozzá viccesen Balázs.

Persze egyedül nem tud elvinni egy ekkora produkciót, társat is kap maga mellé. De vajon eldőlt-e már, hogy ki lesz az a szerencsés?

"Ez legyen a nézők számára meglepetés, minden kiderül majd november 20-án az első adásból" – sejtelmeskedett a fiatal műsorvezető.

Hiába kezelte tehát a magyar sajtó hetek óta kész tényként azt, hogy a valóságshow negyedik szériáját egyértelműen Stohl András vezeti majd Lilu mellett, az RTL Klub másképpen döntött. Mindkettejüket derült égből villámcsapásként érte a hír, hiszen eddig fel sem merült más lehetőség, mint hogy az eddig megszokott páros figyeli majd a villalakók életét.

– A hír meglepett, de gratulálok Balázsnak, mert Magyarország legsikeresebb reality show-jának lesz a műsorvezetője – nyilatkozta szűkszavúan Stohl András, de ennél többet nem kívánt hozzátenni a témához.

Lilu szintén röviden reagált: "Számomra is meglepetés, de kedvelem és nagyon jó műsorvezetőnek tartom Balázst, biztos vagyok benne, hogy jól megoldja majd a feladatot."

Valóban meglepő a döntés, hiszen korábban nem volt szombat esti show-műsor vagy ValóVilág, amelynek vezetését ne Stohlra bízták volna, az X-Faktorral is már javában forgatott, amikor a májusi balesete következtében Sebestyén Balázsra cserélték.

Ráadásul nagy valószínűséggel nemcsak presztízsveszteség ez a népszerű színésznek, de komoly anyagi is, hiszen hiába dolgozik számos darabban a színpadon, vagy vállal bármilyen film és sorozatforgatást, egy ilyen szabású show arcaként sokkal több bevételre számíthat, mint egy színházban.
Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását