2024. április 27. - Zita

Lopáson kapták Bakács Tibort

Döbbenetes események történtek a budaörsi Tescoban: Bakács Tibor „Settenkedőt” lopáson kapták. Az egykori Megasztár zsűritag szalámit lopott.
2011. február 7. hétfő 11:23 - HírExtra
„Este fél tíz körül, nem sokkal zárás előtt arra lettem figyelmes, hogy a biztonsági őrök odamennek valakihez, és megkérik arra, hogy kísérje őket be a szolgálati szobába. Akkor láttam meg, hogy Bakács Tiborról van szó, aki korábban a Megasztár zsűritagja volt. Elkaptam a beszélgetést, és kiderült, hogy egy rúd téliszalámit találtak nála” – árulta el egy szemtanú.

Az újságíró nem tagadta tettét, készségesen válaszolt a kérdésekre és vállalja tettéért a felelősséget. „Éhes voltam, és nem volt pénzem kajára. Nem vagyok egy gyakorlott tolvaj, ezért amikor mentem kifelé, lebuktam, mert besípolt a rendszer. Én ugyanis már régen nem vagyok az a foglalkoztatott újságíró” – mondta Bakács.

„Az egész ügy húsz perc alatt lezajlott, a biztonságiak nagyon kedvesek voltak, bekísértek egy szobába, majd megtették a feljelentést. Én vállaltam a dolgot, hiszen valóban elkövettem” – idézte föl az eseményeket Settenkedő.

Az újságíró ellen eljárás indult, azonban maximum hatvan napos elzárást vagy pénzbüntetést kaphat, mivel a szalámi értéke nem haladta meg a húszezer forintot.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását