2024. május 6. - Ivett, Frida

Vettel vágya a Ferrari

A Forma-1-es világbajnoki címvédő Sebastian Vettel kinyilvánította, hogy feltett szándéka valamikor a Ferrari csapatában versenyezni.
2011. február 15. kedd 18:26 - HírExtra
A Red Bull német pilótája a La Gazzetta dello Sportnak árulta el érzéseit a maranellói istálló iránt. "Boldog vagyok a Red Bullnál, de a Ferrariról álmodom, szeretnék egyszer ott versenyezni - jelentette ki a 23 éves sztár, majd arra a kérdésre, hogy mit tenne, ha jövőre nem vezethetne a Red Bullnál, viccesen kijelentette: "Akár egy egyéves szabadságot is kifizetnék Fernando Alonsónak, vagy Felipe Massának, hogy a piros kocsiba ülhessek. Persze nem biztos, hogy elfogadnák az ajánlatomat."

A németek új kedvence az interjúban kitért a már több pilóta által bírált új, még bonyolultabb kormányhoz, amelyen a KERS bevezetése miatt az eddigieknél is több gomb lesz.

"A pilóták vezetésre születtek, s nem arra, hogy kapcsolókkal játszadozzanak" - kritizált Vettel, aki a Jerezben rendezett múlt heti teszteléseket a bonyolultabb kormánykerék ellenére is jónak nevezte.

Robert Kubica balesetével kapcsolatban megjegyezte, hogy meglepte az, ami történt, mert a lengyel versenyző nagyon jó ralisnak mondhatja magát, s megvédte őt, illetve csapatát, amiért részt vett az olaszországi viadalon: "Nem élhetünk ketrecbe zárva."

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását