2024. április 29. - Péter

Vonatbaleset: rengeteg sérült, négy halott

Legkevesebb négy ember meghalt és csaknem félszáz megsebesült - közülük tizennégyen súlyosan -, amikor két vonat ütközött össze az argentínai San Miguel településnél, alig 30 kilométerre Buenos Airestől.
2011. február 17. csütörtök 08:43 - HírExtra
A vasúti mentőegységek közlése szerint a baleset helyi idő szerint szerda este nyolc óra tájban történt, egy szintbeli vasúti-közúti kereszteződésben, amikor egy teherszerelvény belerohant egy személyvonatba. Az első feltételezések szerint a balesetet az okozta, hogy a tehervonat vezetője figyelmen kívül hagyta azt a jelzést, hogy a pályán előtte egy vonat vesztegel.

Daniel Scioli, Buenos Aires tartomány kormányzója arról tájékoztatta a sajtót, hogy négyen meghaltak a szerencsétlenségben, s sokan megsebesültek, de a hatóságok mindent megtesznek a sérültek megfelelő ellátása érdekében. Szavai szerint a helyi érdekű személyvonaton sok utas volt, sokan munkából tértek haza ebben az időben.

A tűzoltóknak számos sérültet ki kellett vágniuk az összeroncsolódott kocsikból.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását