2024. április 30. - Katalin, Kitti

Emma Watson évet halaszt

Évet halaszt az egyetemen, mert nem tudja összeegyeztetni filmes feladatait a tanulással - jelentette be honlapján Emma Watson, a Harry Potter-filmek sztárja.
2011. március 8. kedd 11:13 - HírExtra
Watson, aki az elmúlt évtizedben az okos és tehetséges Hermione Grangert alakította a Roxfort varázslóiskolában játszódó nyolcepizódos fantáziafilmben hétfőn üzente meg rajongóinak elhatározását. A 21 esztendős színésznő 2009 szeptemberében iratkozott be a New York-i Brown Egyetemre. "Szeretem a Brownt és mindennél jobban szeretek tanulni, de az utóbbi időben annyit kellett bűvészkednem, hogy a tanulásnak és egyéb kötelezettségeimnek is eleget tudjak tenni, hogy az már képtelenség" - fogalmazott Watson.

Mint írta: egy vagy két szemesztert halaszt, és közben szépen elrendezi minden feladatát, amely még a Potter-filmekkel és más színészi munkákkal kapcsolatban rá vár. Megköszönve rajongói kitartó támogatását, egyúttal megnyugtatta őket: továbbra is az a célja, hogy elvégezze az egyetemet.

A J. K. Rowling regényfolyamából készült filmsorozat Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész című befejező epizódjának júliusban lesz a premierje.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását