2024. április 30. - Katalin, Kitti

Papcsák és Szabó "perkálhat"

Pénzbírság megfizetésére kötelezte a Fidesz-frakció etikai bizottsága hétfői ülésén a képviselőcsoport két tagját, Papcsák Ferenc zuglói és Szabó Zsolt hatvani polgármestert költségtérítési ügyük miatt.
2011. március 21. hétfő 17:19 - HírExtra
A kormánypárti frakció sajtóosztályának tájékoztatása szerint az etikai bizottság megállapította, hogy mindkét országgyűlési képviselő jogtalanul vett fel dupla költségtérítést, ezért a testület 250-250 ezer forint pénzbírság megfizetésére kötelezte őket. A büntetésből befolyt összeget a frakció - ahogyan korábban, úgy most is - karitatív célokra fordítja - közölte a sajtóosztály az MTI-vel.

Papcsák Ferenc a napokban adminisztrációs hibával indokolta, hogy egy ideig a XIV. kerületi önkormányzattól és a parlamenttől is kapott költségtérítést. A jogtalanul felvett pénzt azóta visszafizette.

Szabó Zsoltról a Blikk írta meg, hogy önkormányzati tisztsége után költségtérítést, parlamenti képviselőként pedig teljes összegű választókerületi pótlékot vett kézhez.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását