2024. május 2. - Zsigmond

Galambos Lajos házi őrizetbe került

Házi őrizetbe helyezte a Fővárosi Bíróság Katonai Tanácsa pénteken a Nemzetbiztonsági Hivatal egykori főigazgatóját, Galambos Lajost kémkedéssel gyanúsítják.
2011. július 1. péntek 15:10 - HírExtra
Az ügyvéd elmondta, hogy az előzetes letartóztatásra vonatkozó ügyészségi indítványt a bíróság elutasította, mert a gyanút a bíróság sem találta teljes mértékben megalapozottnak. A döntés ellen a védelem és a katonai ügyészség képviselője is fellebbezést nyújtott be, így az nem jogerős.

Molnár Lajos közlése szerint védencénél eredetileg vezető beosztású, hivatalos személy által elkövetett vesztegetés miatt tartottak házkutatást, de néhány órával később már kémkedéssel gyanúsították meg. Ezt a védő képtelenségnek nevezte, mert legfeljebb az államtitoksértés gyanúja merülhet fel, de - szerinte - az sem állja meg a helyét.

Galambos Lajos két karját magasba emelve mutatta az újságíróknak, hogy bilincs nélkül távozhat a tárgyalóteremből, amelyet az újságírók nem közelíthettek meg.
Forrás: MTI/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását