2024. április 26. - Ervin

Vad csókok a kamera előtt

Félve állt a kamerák elé Deutsch Anita, aki fél év után tért vissza a Barátok köztbe. Egy pikáns jelenetben láthatjuk újra, mégsem ettől, hanem a rendezőtől tartott, aki férje, Kinizsi Ottó volt.
2011. december 3. szombat 09:18 - HírExtra
Szilágyi Andrea nem mindennapi jelenettel tér vissza a Mátyás király térre. Barta Zsolt fiának édesanyja vágytól feldúltan esik neki a sorozat egyik férfi szereplőjének. Ám a szappanopera készítői a történet érdekében nem árulhatják el az úr kilétét, mert a vad képsort csak a jövő év elején láthatják a Barátok közt nézői. Így csak találgatni tudjuk, hogy Zsolt, Kertész Géza vagy Berényi Miki erős karjaiban köt ki a régóta magányos anyuka.

Egy biztos: Andi újra botrányt kavar. Csábítója személyét Deutsch Anita sem akarta felfedni, viszont szívesen mesélt lapunk munkatársának a forgatásról, amely nemcsak a téma miatt volt pikáns, hanem azért is, mert az intim jelenetet férje, Kinizsi Ottó rendezte.

– Nagyon kíváncsian vártam a forgatást. Azt gondoltam, sokkal nehezebb lesz a férjem jelenlétében elengedni magam, ám érdekes módon a kamerák előtt úgy viselkedtünk, mint a munkatársak. Sőt többen meg is jegyezték, hogy Ottó milyen szigorú volt velem–mesélte a kétgyermekes édesanya, aki a felvétel előtt hosszasan szerette volna elemezni karaktere lélektanát, ám férje leintette: „Állj le! Kezdjük inkább!” –mondta határozottan Ottó. Mielőtt elindult a kamera, többször elpróbálták a szexi jelenetet, amit Anita és titokzatos partnere olyan átéléssel játszott, hogy a rigorózus rendező elsőre elfogadta. Ráadásul a közös munka olyan jól sikerült, hogy a házaspár otthon is gyakran beszélget Szilágyi Andreáról, de akkor már újra egyenlő felekként.

– Itthon már nem Ottó a főnök. Sőt őszinte leszek: egy-egy vita során én sokkal lobbanékonyabb vagyok, ő pedig ilyenkor mosolyogva csak legyint. Azt szoktam a fejéhez vágni, hogy mellette még egy jót puffogni sem lehet – mondta nevetve Anita, aki már hét éve a Barátok közt egykori Imijének a felesége.
Forrás: borsonline.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását