2024. április 28. - Valéria
Jól menő építési vállalkozó családját érte a támadás a Fejér megyei Kulcson, ahol négy ember meghalt, három életveszélyesen megsérült - értesült a helyszínen az MTI tudósítója pénteken.
2012. április 6. péntek 12:41 - HírExtra
Az első találgatások

A távirati iroda munkatársa szerint azt nem tudni, hogy családon belüli erőszak, vagy esetleg külső tettes volt az elkövető.

Hideg Edit, az egyik szomszéd a helyszínen tartózkodó újságíróknak azt mondta, a kora délelőtti órákban egy vérző fejű ember saját lábán kijött a portáról és segítséget kért egy másik szomszédjától.

Hideg Edit elmondta: veszekedést nem hallott, mert a ház messze van a többitől, a telken beljebb áll.

Hozzátette: tudomása szerint öten laktak a házban, a lakók zárkózottak voltak, nem tartották a kapcsolatot a község lakosaival.

A távirati iroda tudósítója a helyszínen azt tapasztalta, hogy a Hegyalja utca mind két végén le van zárva, több szintes családi házat nem lehet megközelíteni. A helyszínen két mentőautót látni, 15-20 rendőr van az utcában.

A településre érkezett több tévétársaság stábja, valamint fotósok, újságírók.
A Fejér megyei Kulcs községben több mint 2500-an élnek.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel közölte: négy ember halt meg, három súlyosan megsérült Kulcson péntek délelőtt történt tragédiában. A halottak között egy idősebb nő, egy idősebb és egy középkorú férfi, valamint egy fiatalember volt - mondta.

Kicsit később

Megérkezett a Terrorelhárítási Központ (TEK) készültségi szolgálata a Fejér megyei Kulcsra, ahol négy embert megöltek, három életveszélyesen megsérült pénteken kora délelőtt - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.

A TEK hét kisbusszal érkezett a községbe pénteken fél 12 körül.

Az MTI tudósítója korábban a helyszínen úgy értesült, hogy egy jól menő építési vállalkozó családját érte a támadás.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel közölte: négy ember halt meg, három súlyosan megsérült Kulcson péntek délelőtt történt tragédiában. A halottak között egy idősebb nő, egy idősebb és egy középkorú férfi, valamint egy fiatalember volt - mondta.

A gyilkosságokat sajtóéresülések szerint, szúró-vágó eszközökkel követték el.

Egy családtag lehet az elkövető

Egy 24 éves családtag követhette el a Fejér megyei Kulcson történt gyilkosságot, amelynek négy halálos áldozata és három súlyos sérültje van - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője péntek délben az MTI-vel; Horváth Csanád Jutas ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Elfogták a feltételezett elkövetőt

A Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nem sokkal ezelőtt a helyszín közelében elfogták a kulcsi gyilkosság feltételezett elkövetőjét - értesült az MTI péntek délben.

A részletek

A TEK munkatársai a település közelében, egy mocsaras területen fogták el Horváth Csanád Jutast, akit azonnal őrizetbe vettek. Fotóját és adatait a rendőrség honlapján is közzétették. Garamvölgyi László szóvivő a korábbi híreket cáfolva azt mondta: nem történt túszejtés, az elkövető feltehetően egy családi vita során, brutálisan végzett rokonaival egy szúró és vágó eszközzel.

A férfi, amikor kezében a gyilkossághoz használt eszközzel kilépett az utcára, egy másik rokonát is megsebesítette, akit a mentők kórházba szállítottak. A dandártábornok közölte: a fiatalember édesapjával, nagyszüleivel és testvérbátyjával végzett, édesanyját, lánytestvérét és egy közeli rokonát megsebesítette.
Forrás: MTI/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását