2024. április 29. - Péter

Trump TV-t akar venni?

Donald Trump republikánus elnökjelölt választási veresége esetén állítólag saját televíziót akar létrehozni. A hírt a hétfői brit The Financial Times című lap közölte, felmelegítve az amerikai sajtóban korábban megjelent - de a republikánus elnökjelölt által cáfolt - információkat a Trump televízió létrehozásáról.
2016. október 18. kedd 07:50 - HírExtra
Erről korábban először a Vanity Fair című folyóirat adott hírt, majd foglalkozott vele a The Washington Post is. Trump szóvivői, majd szeptemberben maga Trump is cáfolta az információt a The Washington Postban. Donald Trump veje, Jared Kushner informálisan tárgyalt a médiaipar egyik befolyásos szereplőjével arról, hogy a novemberi elnökválasztás után létrehoznának egy Trump televíziót.

Kushner, aki az amerikai sajtó hírei szerint egyre befolyásosabb szerepet játszik Trump kampányában, az elmúlt hónapokban felvette a kapcsolatot az elsősorban médiaügyekkel - vásárlásokkal, fúziókkal - foglalkozó LionTree nevű beruházási bank alapítójával, Aryeh Burkoff bankárral. Arról tárgyalt vele, hogy a republikánus elnökjelölt azon gondolkodik, hogyan adjon hangot a választási kampányban őt támogatóknak. Donald Trump ugyanis úgy gondolja, hogy híveinek tábora egész mozgalmat hívott életre.

Az igatlanfejlesztő Jared Kushner egyébként jelenleg is laptulajdonos: a New York Observer című hetilap az ő tulajdonában van.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását