2018. május 20. - Bernát, Felícia

Indul a Bombanő program

Egyedülálló kezdeményezés veszi kezdetét 2017 januárjában. Három ismert ember részvételével fogyókúrás és egészségmegőrző program indul. A Bombanő programban Pirner Alma coach, tanácsadó és egzotikus táncos, Vámos Erika műsorvezető, valamint Hódi Pamela modell is megosztják a fogyni és szépülni vágyó nőtársaikkal tapasztalataikat, segítséget nyújtanak abban, hogy elérjék a kitűzött céljaikat.
2017. január 11. szerda 07:17 - HírExtra
A nők többsége megpróbál változtatni a kinézetén és a testalkatán, kortól, családi állapottól, egzisztenciától függetlenül.

Nem is gondolnánk, hogy olyan emberek is küzdenek ilyen problémákkal, akik láthatóan nem rendelkeznek több 10 kilós túlsúllyal és nap, mint nap a kamerák előtt mozognak magabiztosságot sugározva.

- Volt olyan időszaka az életemnek, amikor kerültem a tükröt és a mérleget. Ennek biztos nem csak az volt az oka, hogy pár kilóval több voltam. Ez az időszak szerencsére már múlté. Ez is kellett ahhoz, hogy hitelesen tudjak tanácsokat adni a hozzánk forduló lányoknak, asszonyoknak, anyáknak. Nem fogyni nehéz, hanem az elért súlyt megtartani. Programunk és hármunk közös diétás módszere ebben is segít. – fejtette ki Vámos Erika műsorvezetőnő, az egészségtudatos életmód elkötelezett követője.

Nem könnyű, de megéri

Nagyon nehéz helyzetben van mindenki, amikor fogyásról és alakformálásról van szó, nehéz elkezdeni, nehéz végig csinálni és még nehezebb nem visszatérni régi rossz szokásainkhoz. Sokan a terhesség alatt felszedett kilók miatt kényszerülnek diétázni és fogyókúrázni. Egy kisgyermek nevelése mellett nagyon nehéz időt szakítani a mozgásra, külön étrend összeállítására, annak elkészítésére - közel lehetetlen feladatnak tűnik. A Bombanő programhoz két anyuka is csatlakozott, akik nagy örömmel és odaadással várják, hogy segíthessenek minden olyan anyának, akik szeretnék visszanyerni régi vonalait.

- Oktatásaim során rengeteg nővel, édesanyával találkozom. Az utóbbi egy évben, mióta én is édesanya lettem még jobban át tudom érezni, mivel jár a szülés és gyermeknevelés egy nő életében és hogyan lehet mégis ezen túllépni és ezen felül még saját magával is foglalkoznia, hogy ugyanolyan vonzó nő lehessen, mint korábban volt. A Bombanő program alatt, lehetőség nyílik a személyes tanácsadásra is - én ebben hiszek. Ugyanúgy, ahogy egy élsportolónak egy átlag nőnek is szüksége van edzőre tanácsadóra, aki mellette áll a nehezebb pillanatokban. – osztotta meg velünk Pirner Alma, aki kisfia születése óta gyönyörűbb, mint valaha.

- Azt már nagyon sokan tudják rólam, hogy kislányom születését követően az ördögnyelvnek köszönhetően nyertem vissza alakomat. Az egyik legnagyobb előnye, hogy tulajdonképpen normálisan lehet, sőt kell is mellette étkezni. Alma és Erika is sikeresen használja már, de a program az ajánláson túl sokkal többről szól. Az interneten, a közösségi oldalakon továbbra is kérdésekkel bombáznak a rajongók, melyekre igyekszem válaszolni. Remélem a Bomanő programon keresztül még több embernek tudunk együtt segíteni. – mesélte lelkesen Hódi Pamela.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását