2018. december 13. - Luca, Otília
Halálos áldozatokat követelő lövöldözés volt az egyesült államokbeli Denver egyik elővárosában, Colorado államban - helyi idő szerint - szerda este.
2017. november 2. csütörtök 08:51 - HírExtra
 
A bűncselekmény a Denvertől mintegy 15-20 kilométerre északkeletre fekvő Thornton településen, a helyi Walmart áruházban történt.

A thorntoni rendőrség későn este hozta nyilvánosságra, hogy a lövöldözésnek két halálos áldozata és egy sebesültje van. Arról azonban nem közölt információt, hogy elfogták-e az elkövetőt. Csütörtökre virradóra bejelentették, hogy a sebesült a kórházba szállítás után meghalt. Az egyik szemtanú - akinek a fia éppen az áruházban vásárolt - az NBC televízió helyi adásában arról számolt be, hogy legalább harminc lövést hallott és a tettest sem ő, sem más nem látta kijönni az áruházból.
Aaron Stephens, aki a lövöldözéskor már éppen fizetett a pénztárnál, a Denver Post című lap munkatársának elmondta, hogy először egyetlen lövést hallott, majd kis szünet után többet is. Az emberek fejvesztve menekültek a kijáratok felé - tette hozzá. Victor Avila, a thorntoni rendőrség munkatársa a CBS televíziónak elmondta, hogy a rendőrséget este fél hét körül riasztották, de mire kiértek a helyszínre, a lövöldözésnek már vége szakadt.

A rendőrség nagy erőkkel vonult ki, lezárták az áruház és az egész bevásárlóközpont környékét, valamint az oda vezető utcákat is. Egy tucatnyi mentőautó érkezett a helyszínre. A rendőrség felkérte a helybélieket, hogy maradjanak távol a bevásárlóközponttól, amelyet "aktív bűnügyi helyszínnek" minősített.

 
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Ön szerint mit várhat a világ Donald Trump elnökségétől?
Trump maga az élő dögvész. Háborút, szegénységet, könnyeket...
Valószínűleg a történelem legmegosztóbb amerikai elnöke lesz, jó pár rossz húzással
Semmi különöset, bár nem szimpatikus.
Semmi különöset, bár szimpatikus.
Jónak tartom Trump kinevezését, a világ jó irányba halad.
Biff Tennen már van, de hol marad Marty Mcfly?
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását