2019. február 23. - Alfréd

Harapj az édes életbe!

Barátok, naplemente, szabadság – mi másra lenne szükségünk egy idilli nyárestéhez? Természetesen némi frissítőre és ínycsiklandozó harapnivalóra! Epres Panni az olasz kultúra szerelmeseként valódi mestere a dolce vita megteremtésének. Ha a társaság készen áll egy könnyed szombat esti randevúra, a gyönyörű modell gasztrotippjeivel igazán felejthetetlenné tehetjük a közös programot.
2018. május 23. szerda 13:20 - HírExtra
 
Epres Panninak Olaszországban töltött évei alatt nem csak a mediterrán mindennapok ritmusát, hanem a helyi gasztronómia csínját-bínját is sikerült elsajátítania. A mindig kiegyensúlyozott modell itthon is szeret kiszakadni a szürke hétköznapokból, és szívesen osztja meg barátaival is a harmonikus élet receptjét egy-egy családias összejövetel során.

„Számomra nagyon fontosak a szeretteim, és felbecsülhetetlennek tartom a velük töltött minőségi időt. Akármennyi munkám legyen is, igyekszem alkalmat találni arra, hogy a szélesebb családdal és a barátainkkal is rendszeresen találkozzunk. Szívesen vállalom magamra a háziasszony szerepét, ha tehetem, saját készítésű falatokkal és frissítőkkel vendégelem meg őket” – mesélte a modell. „Imádom, amikor egy-egy hosszú nap vagy hét után igazi itáliai csemegékkel feledtethetem el velük a nehézségeket.”

Rutinos házigazdaként Panni tarsolyában gyorsan összedobható és ráérős menük is szerepelnek. „Ha egyszerre elegáns és laza gasztronómiai élményre vágyom, de nincs túl sok konyhai teendőkre fordítható időm, gyakran kínálok olasz sonkákból és brie -illetve kéksajtokból összeállított tálat dióval és friss olajbogyóval. Csak egy fokkal pepecselősebb, de szintén látványos és isteni az újhagymás fűszervajjal megkent olívás kenyér fekete olajbogyóval, vagy a pármai sonkás-rukkolás ciabatta szendvics.

Egy forró nyárestén édesszájú barátainkat egy pohárnyi citromfagylalttal, vagy néhány szem keserűcsokoládéba mártott málna vagy almagerezddel vehetjük le a lábukról. A mediterrán ízek előtt általában az olaszok kedvenc aperitifjével, a kesernyés-narancsos Aperol Spritz-cel koccintunk, amit 3 rész Prosecco, 2 rész Aperol és 1 rész szóda felhasználásával készítek el. Természetesen nem maradhat el a sok jég – hiszen minél több a jég, annál lassabban olvad el és vizezi fel az italunkat – és a vastagon szelt narancskarika!
Forrás: Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását