2024. március 19. - József, Bánk

Öt gyerekre hajt a Szikla

Nemrég született meg Dwayne Johnson harmadik gyermeke, de alighanem itt még nem áll meg. Legalábbis akkor, ha komolyan vesszük legutóbbi Instagram-bejegyzését.
2018. június 19. kedd 08:55 - HírExtra
  A Sziklának becézett sztár kollégájának gratulált: James Van Der Beek – a Dawson és a haverok címszereplője – ötödik gyermekét, Gwendolynt köszöntötte, természetesen egy Instagram-posztban. A Szikla ezt üzente neki: „Haha, tökéletes. Gratulálok, barátom, az ötödikhez. Bele kell húznom, ha utol akarlak érni. Szorgalmasan gyakorlok.” Johnson nyomatékul a #NewbornChallenge – újszülött-kihívás – megjegyzéssel zárta üzenetét, azaz tényleg felvette az apasági kesztyűt.

Dwayne Johnsont hamarosan újabb izgalmas akciófilmben láthatjuk. A Felhőkarcolóban a családját kell kimentenie a világ legmagasabb épületéből, amelyet terroristák gyújtottak fel. A neten nagyon aktív Szikla természetesen nem hagyott ki egy jó poént. A minap világszenzációt keltett egy mosómedve, amely felmászott egy minnesotai felhőkarcolóra. Johnson újra posztolta Instagram-oldalán a Felhőkarcoló plakátját, amelyen fél kézzel kapaszkodik a tátongó mélység felett, és mémesítette: odaphoshopolt egy mosómedvét a hátára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását