2024. március 19. - József, Bánk

Milyen az igazán egyedi telefontok?

Mit tegyünk, ha fényképes tokot szeretnénk a telefonunkra, de nincs ötletünk, hogy mivel is tehetnénk igazán egyedivé? Ebben nyújtunk segítséget mai cikkünkben.
2019. január 22. kedd 10:09 - HírExtra
 
Minden telefon megérdemli a védelmet, legyen szó egy régebbi kiadásról, vagy egy vadiúj csili-vili darabról. Éppen ezért mindenképp érdemes egy típusának megfelelő tokkal óvni az esetleges külső behatásoktól. Ezt úgy tehetjük meg a legegyszerűbben, hogy beszerzünk egy praktikus és mutatós telefontokot.

Persze ez roppant egyszerűnek hangzik így leírva, bár a valóságban se sokkal nehezebb. Ehhez csak szükségünk van egy jónevű telefontok webáruházra, akik elkészítik nekünk a kiválasztott tokot. Természetesen ehhez is kell egy kis kutatómunkát végeznünk, hiszen fontos, hogy azt kapjuk a pénzünkért, amit elképzelünk.

Igen ám, de mi a helyzet abban az esetben, ha érezzük, hogy valamit be kellene szerezni, de még sincs meg az ideális ötlet. Ilyenkor kell körülnézni különböző fórumokon, ahol számos remek ötletet találni, vagy pedig betévedni a webáruház galériájába. Ez azért lehet hatékony megoldás, mert segít kitalálni, hogy mit is szeretnénk, majd pedig megalkotni a kívánt tokot, vagyis első sorban az ötletelésre hivatott. Érdemes minden kategóriát végiglapozni, hiszen általában annyi képet találunk egy helyen, hogy minden bizonnyal szembe fog jönni az ideális.



Ha pedig megtaláltuk, akkor nincs is más hátra, mint megtervezni a kívánt darabot. De ne siessünk ennyire előre. Vegyük sorra, hogy nagy vonalakban milyen kategóriák közül választhatunk, ami a nekünk való képet rejtheti. Ilyenek a csajoknak, pasiknak szánt fülek vagy az édesség, kutyák, macskák, filmek, zenék, autók, sportok és egyéb népszerű témákhoz kapcsolódó képek. A lényeg, hogy nagyon széles palettán mozog a választék.

Azért is jó ötlet a galériából választani, mivel azoknak a képeknek a formátuma már biztosan megfelel annak, amikből tökéletes minőségű darabokat készíthetünk. Ez azért is lényeges, mert csak bizonyos felbontás felett lesz olyan minőség, mint amit a monitoron látunk. Ezek pedig a HD (720p=1280X720), vagy HD Ready (720p=1366X768) minőségtől kezdődik, de a legoptimálisabb a FULL HD (1080p=1920X1080). Ilyen minőségű képekkel már gyönyörűen dolgozik a nyomtató és szinte teljesen megközelíti az eredeti kép minőségét.

Fontos továbbá, hogy figyeljünk arra, hogy a kiválasztott kép egyetlen fontos eleme se kerüljön a kameranyíláshoz, vagy túlságosan a szélére, mert ezek kivágásra kerülhetnek, így nem egészen az lesz az eredmény, amit szeretnénk. Ha egyedi tervezésű tokot szeretnénk még mindig, akkor hát tervezésre fel!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását