2024. április 29. - Péter
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

30 évvel ezelőtti félrelépésért ölte meg férjét

Fűtőolajjal leöntötte és felgyújtotta 80 éves férjét féltékenységből egy 73 éves, nyugdíjas asszony egy Tula melletti orosz faluban.
2009. január 24. szombat 15:30 - Hírextra
Anna asszony az utcán pletykálkodott szomszédasszonyával, amikor elment mellettük régi barátnője, Zója. A szomszéd megjegyezte: bezzeg most jóba van Zójával Anna, pedig a férje valaha éppen hozzá járt.

Az asszony hazarohant és kérdőre vonta férjét, aki beismerte, hogy a dolog megtörtént, de hát mikor volt az már, jó 30 éve.

Anna némi hangos veszekedés után fejbe verte emberét valamivel, s amikor az eszméletlenül a földre esett, leöntötte fűtőolajjal és felgyújtotta.

Az asszony soha nem lehetett valami gyengéd feleség: a Komszomolszkaja Pravda című lapnak a falubeliek elmondták, hogy Kolja bácsinak egész életében hallgass volt a neve odahaza. Az öreg már évek óta a szomszédokhoz menekült elszívni egy-egy cigarettát, mert a felesége megtiltotta neki a dohányzást.

A tettes az újságírókat is meglehetősen agresszívan fogadta: "Mit meséljek? A férfi mind disznó, ez is megcsalt engem, biztos te is csalod a feleségedet. Nem bírtam ki, ennyi."

Az ügyben nyomozást indítottak, de az öregasszonyt nem vették őrizetbe, úgysincs hová mennie. Ha a pszichológusok beszámíthatónak találják, alighanem börtönbe kerül féltékenységből elkövetett gyilkosság miatt...
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását