2024. április 27. - Zita

Országos veteránautó-börze

Programokkal és ezáltal újabb vásárlókkal is szeretné megtölteni a keszthelyi piacot a helyi Városüzemeltető Kft., amely a programok sorát megnyitva vasárnap először szervez országos veteránautó-börzét.
2008. május 2. péntek 18:22 - Hírextra

- A meglehetősen tágas piactéren bőven van hely az árusok mellett akár programok szervezésére is, amellyel a helyben lakókat és a turistaként a városba érkezőket is szeretnék vonzani - tájékoztatta az MTI-t Kindli György, az önkormányzati társaság kereskedelmi igazgatója.

Az öreg autók kedvelőinek szóló első keszthelyi börzére 26 hazai veteránautós-egyesületet hívtak meg a szervezők. A vasárnapi találkozó arra is alkalmat ad, hogy a veterán autók tulajdonosai a tapasztalatok mellett címeket és alkatrészeket is cseréljenek.

Kindli György elmondta : terveik szerint évente megismételnék az öreg járművek és gazdáik találkozóját, de más programokkal is készülnek az idén nyáron. A biciklizés barátainak szól majd elsősorban a kerékpároskiállítás, de aki könnyebb szórakozásra vágyik, később részt vehet virslievő versenyen is a keszthelyi piacon.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását